Τώρα οι Ρωσόφωνοι στην Ελλάδα έχουν το δικό τους κανάλι!

Το τηλεοπτικό κανάλι 1GR.TV – δημιουργήθηκε για τους Ρωσόφωνους οι οποίοι επιθυμούν να ενημερώνονται για τα γεγονότα που συμβαίνουν πρωτίστως στην Ελλάδα αλλά και στις χώρες πρωην Σοβιετικής Ένωσης. Είναι οι άνθρωποι οι οποίοι ζουν και εργάζονται στη χώρα και τους ενδιαφέρει η επικαιρότητα του τόπου. Η επικαιρότητα που επηρεάζει άμεσα τις ζωές τους, τις επιχειρηματικές τους αποφάσεις και τους επιτρέπει να έχουν γνώση και άποψη για το άμεσο περιβάλλον τους. Για το λόγο αυτό το 1GR.TV μεταδίδει επώνυμες εκπομπές, δελτία ειδήσεων, συνεντεύξεις καθως και ρεπορτάζ, τα οποία δημιουργούνται στο ιδιόκτητο στούντιο στην πρωτεύουσα. Οι πληροφορίες δεν προέρχονται από απλή αναπαραγωγή των ελληνικών μέσων, αλλά συγκεντρώνονται, διασταυρώνονται και ελέγχονται για την ακρίβεια και την εγκυρότητά τους, από ένα εκτεταμένο δίκτυο ανεξάρτητων και συνεργαζόμενων reporters σε όλη την Ελλάδα.

Έτσι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ρωσόφωνους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι απλά αναμεταδίδουν τηλεοπτικά προγράμματα από την Ρωσία, το κανάλι 1GR.TV πραγματοποιεί στενή συνεργασία με ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και τους δημοσιογράφους, πράγμα το οποίο μας επιτρέπει να έχουμε πρώτοι άμεση πρόσβαση στα δεδομένα και τις εξελίξεις.

Όμως,αξίζει να τονιστεί οτι το 1GR.TV, δεν είναι ένα απλό κανάλι, αλλά ένας συνδετικός κρίκος για τα μέλη της Ρωσικής κοινότητας στην Ελλάδα. Έτσι εκτός από την ενημέρωση γενικού ενδιαφέροντος, προσφέρει και επιπλέον ειδική πληροφόρηση που είναι απαραίτητη για τους πολίτες μας που ενδιαφέρονται για την επιχειρηματική δραστηριοποίηση στη χώρα.

Νομική υποστήριξη και ενημέρωση των συμπατριωτών στην Ελλάδα: Συμβουλές και απαντήσεις δικηγόρων, άμεση τηλεφωνική εξυπηρέτηση, ενημέρωση νομικού πλαισίου των δικαιωμάτων των ρωσόφωνων στην Ελλάδα, τόσο σε θέματα εμπορικού και επιχειρηματικού δικαίου, όσο και για προσωπικές τους υποθέσεις.

Ακίνητα: Αγορά, πώληση, ενοικίαση ακινήτου. Ένα ιδιαίτερα πολύπλοκο και σημαντικό θέμα όπως η κατοικία, η επιχειρηματική στέγη και οι ενέργειες για την απόκτηση και την εκμετάλλευσή της, είναι σίγουρα κεφαλαιώδους σημασίας για τους συμπατριώτες μας και δεν το αφήνουμε στην τύχη. Αν χρειαστείτε βοήθεια το 1GR.TV, είναι στη διαθεσή σας να σας κατευθύνει σε ασφαλείς δρόμους. Τουρισμός: Ίσως ένας από τους πρώτους λόγους που οι Ρώσοι πολίτες έρχονται στην Ελλάδα. Το κανάλι μας, ενεργά προωθεί τον τουρισμό σε όλη την ελληνική επικράτεια. Εδώ μπορεί να ενημερωθεί κανείς για τις πιο εξεζητημένες περιοχές της Ελλάδας, τις ποιοτικές διακοπές, να παρακολουθήσει ταινίες για την ιστορία της χώρας, τον πολιτισμό και τα αξιοθέατά της. Έτσι οι Έλληνες επιχειρηματίες τουρισμού και οι Ρώσοι επισκέπτες μπορούν να συναντηθούν με την βοήθεια του καναλιού μας και να ανακαλύψουν ότι η βαθιά φιλία των δύο λαών δεν έχει μόνο παλαιές ρίζες, αλλά παράγει συνεχώς νέους καρπούς. Οι συμπατριώτες μας που βρίσκονται στην Ελλάδα, αναζητούν ένα πραγματικό συνδετικό κρίκο ενημέρωσης και πολιτισμού μεταξύ της πατρίδας που νοσταλγούν και της χώρας στην οποία δημιουργούν.

Το 1GR.TV θα είναι μαζί τους για να μιλήσει στη μητρική τους γλώσσα, βοηθώντας να προσαρμοστούν στην κουλτούρα και την καθημερινότητα μια άλλης χώρας. Ειδικότερα, για πρόσφατα ερχόμενους , το 1GR.TV θα είναι ένα φιλικό χέρι που μπορούν να κρατούν, ανακαλύπτοντας τη νέα τους ζωή μέρα με τη μέρα.

Τα τηλεοπτικά προγράμματα είναι ισορροπημένα, κρατώντας το βέλτιστο μίγμα αγάπης για την πατρίδα και για την θέση τους στην Ελληνική κοινωνία. Κρατάει ζωντανές τις ρίζες της μητέρας Ρωσίας που ξέρει να αγκαλιάζει τα παιδιά της όταν αυτά βρίσκονται μακριά.

Η ίδια η ρώσικη γλώσσα, μιλιέται από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους. Αποτελεί ένα ισχυρό ενωτικό παράγοντα για τους ρωσόφωνους, ενώ είναι μία μεγάλη πλατφόρμα διαπολιτισμικής επικοινωνίας ακόμα και μεταξύ μη-Ρώσων πολιτών. Τα τηλεοπτικά προγράμματα που προβάλλει το 1GR.TV, βοηθούν να διατηρηθεί άθικτη η γλώσσα σε νέες συνθήκες προσαρμογής και να μεταφερθεί η κουλτούρα και ο πολιτισμός σε νέες γενιές. Η οικογένεια έχει θεμελιώδη ρόλο στη Ρώσικη κουλτούρα και κοινωνία. Ο τηλεοπτικός σταθμός 1GR.TV – έχει αξία για όλη την οικογένεια καθώς και προσφέρει διαπαιδαγωγικά και γνωστικά προγράμματα, διασκέδαση και ενημέρωση. Καθημερινά μεταδίδονται νεανικές, παιδικές εκπομπές και μουσική. Στόχος μας, να προσφέρουμε κάλυψη σε μεγάλη γκάμα ηλικιών και προτιμήσεων.

Μάλιστα, βοηθά στις νέες γενιές να διερευνήσουν και να μάθουν το γεωγραφικό τους πλαίσιο, τις γενεαλογικές, πολιτιστικές και τις πολιτισμικές ρίζες τους. Όλες οι εκπομπές προσφέρουν και επιβεβαιώνουν τα θετικά συναισθήματα για την ζωή και είναι κατάλληλες για όλους.Το συγκεκριμένο κανάλι, δεν θα προβάλλει καμία μορφή βίας και εκπομπές ακατάλληλου περιεχομένου. Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε κοινωνικά και πνευματικά αναπτυξιακές εκπομπές, που θα προσφέρουν θετικά παραδείγματα και συμβουλές.

Ουσιαστικά το 1GR.TV είναι φορέας πολιτισμού. Η άμεση μετάδοση των αξιών και πνευματικών αρχών, προωθεί την ουμανιστική και ηθική διαπαιδαγώγηση. Η βασική ιδέα της μετάδοσης εκπομπών, βρίσκεται στην πολιτισμική ενημέρωση και πνευματική ανάπτυξη. Οι εμφανίσεις και η παρουσία ιστορικών, ερευνητών και ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με τον πολιτισμό, σίγουρα θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές μας και ταυτόχρονα θα δώσει τροφή για σκέψη. Η ιστορία, ο πολιτισμός και η τέχνη της Ρωσίας, αποτελούν παγκόσμια σημεία αναφοράς, με το Ρωσικό έθνος να είναι σχεδόν πάντα ο καταλύτης για τη δημιουργική εξέλιξη του πολιτισμένου κόσμου.

Μέσα από το 1GR.TV,η κοινωνία, βρίσκει τη δική της έκφραση για την αλληλοβοήθεια. Στο κανάλι, δημιουργούμε εκπομπές με στόχο την ανάδειξη και επίλυση των λεπτών ζητημάτων σε μεγάλα κοινωνικά προβλήματα, που ανακύπτουν. Οι καλεσμένοι των εκπομπών είναι ενημερωμένοι και γνωρίζουν πως να διαχειριστούν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν την κοινωνία μας και απειλούν την συνοχή της, την πρόοδο της αλλά και την ίδια της την επιβίωση. Ναρκωτικά, εξαρτήσεις, φτώχεια, ανεργία και άλλα επίκαιρα ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της θεματολογίας του σταθμού. Προτείνουμε λύσεις με βάση την εμπειρία ειδικών από διάφορες χώρες. Παρέχουμε μη εμπορική ενημέρωση και ματιά με γνώμονα την κοινωνική διαφήμιση.

Παρουσιάζουμε ευκαιρίες και δυνατότητες για την συμμετοχή σε φιλανθρωπικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, στην Ρωσία, στην Ελλάδα αλλά και τις Ευρωπαϊκές χώρες. Άλλωστε πάντα είναι μια ευκαιρία για τους συμπατριώτες να γίνουν χρήσιμοι για την Πατρίδα τους και να προσφέρουν την ανθρωπιστική βοήθεια στους συνανθρώπους τους.

Το κανάλι 1GR.TV ξεκινά την καθημερινή εικοσιτετράωρη μετάδοση στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ και τηλεοπτικά στην Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές χώρες, ψηφιακά. Με βάση ένα σχετικό πλάνο θα πραγματοποιείται η ενημέρωση των επενδύσεων σε ζωντανή μετάδοση του τηλεοπτικού σταθμού. Ακόμη μπορείτε να μας παρακολουθήσετε διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.1gr.tv , η οποία αποτελεί δια-δραστικό χώρο επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων των τηλεθεατών μας. ________________________________________ Επικοινωνήστε μαζί μας: 2106121290 κην. / 6937880303 kαι email: greecetvru@gmail.com  Κλεισθένους 19 , Αθήνα.

Подпишись на рассылку:

Будь уверен что ничего не пропустил